berita bersahabat & bermartabat

BEGINILAH Cara Menghilangkan Kulit Berlebih ( skin tags ) Dengan Mudah

Sahabat beradab, mengalami kulit berlebih atau skin tags yang biasanya muncul di leher, celah ketiak, bawah mata itu sangat menggagu, kadang malah bisa menurunkan kepercayaan diri. Para pakar berusaha menciptakan berbagai inovasi untuk mengatasi kulit berlebih itu. Salah satunya dengan cuka apel atau apple cider vinegar (ACV). Berikut ini Cara menghilangkan kulit berlebih ( skin tags ) dengan mudah.
SILAHKAN SIMAK DAN JANGAN LUPA TOLONG BANTU SHARE
Seperti Anda ketahui, suka epal atau apple cider vinegar (ACV) merupakan salah satu bentuk penyediaan terbaik daripada buah epal. Ia sudah ada sejak zaman purba dan juga digunakan dalam masakan serta kegiatan pada masa itu.

Menurut pakar, Dr Doug Willen yang juga dikenali sebagai The Health Fixer, cara atau proses yang boleh digunakan untuk menghilangkan kulit berlebih adalah dengan bantuan cuka epal.
Medicine Net menjelaskan skin tags merupakan sesuatu yang biasa dan tidak terlalu merbahaya. Menghilangkan skin tags boleh dilakukan dengan berbagai cara, ada yang melibatkan teknik khusus yang dilakukan oleh ahli dermatologi.
Dalam video di bawah, Willen menjelaskan bagaimana menggunakan cuka epal membantu untuk menghilangkan kulit berlebih. Anda hanya perlu meletakkan cuka epal di titik yang dialami, lakukan rawatan berulang kali. Dari semasa ke semasa, anda boleh lihat skin tags mula hilang.
Demikian Sahabat beradab  Cara menghilangkan kulit berlebih ( skin tags ) dengan mudah, semoga bermanfaat untuk Anda, jangan lupa bagikan artikel ini ke teman Anda.
loading...
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : BEGINILAH Cara Menghilangkan Kulit Berlebih ( skin tags ) Dengan Mudah